Starry☆Sky~in Autumn

 


Så spelade ut Starry☆Sky~in Autumn häromdan, hittills har jag bara gjort en väg men nah, kör dem andra när jag orkar. Det tog ganska lång tid och japanskan är lite krävande ibland.. Men känns bra att man inte har förlorat allt!

Hoshizuki-sensei~

Men, jag hade ganska klart för mig vem jag skulle satsa efter först... kille med långt hår? Finns inget minus med sådana!! Visade sig att han hade en ordentligt intressant bana också! Jag som enda tjej på skolan hjälper till ganska ofta och städar för sjuksköterskan (heter det så om man är kille?) vilket är Hoshizuki. Vi bondar ganska bra där i våran egna lilla värld, det sötaste är att han dricker mitt så eviga äckliga kaffe ♥ Det är inte förräns under skolresan som vi kommer riktigt i underfund med våra känslor då jag (känns lite konstigt att skriva jag men det är ju jag!) blir sjuk och måste stanna. Då ber jag Hoshizuki att stanna med mig och det gör han, hoho~. Sedan uppstår lite problem och så men jag bekänner mina känslor för Hoshizuki-sensei och får honom att förstå att det enda jag vill är att vara vid hans sida... Och sedan får vi ett happy ending! Ganska bra förkortning av något som tog typ 6 timmar och spela va? ;)


Detta med lärarexstudent är aldrig något som riktigt har tilltalat mig... men detta var riktigt kul! men jag tycker nog fortfarande om spring bättre.. det är någon mystiskt charm över barndomsvänner jag inte kan skaka av mig... Men det nya ~ in winter verkar bli bra då alla karaktärer ser fenomenala ut och det är the student council!! :D Men, vad som var stort + till detta var att deras stories var väldigt djupa och berörde en... Ohjustja, det är bekräftat att det kommer som anime i år! :D :D :D ! Frågan är, vem ska man roota på då? hmm...