The little voice that echoes in my head


Blev helt kär i denna


Okej, kanske lite tidigt men jag börjar få stor studentnoja. Pågrund av alla pengar jag måste slösa, alla val. Att köpa eller hyra balklänning. Vart ifrån man ska köpa den? Jag hade en mardröm häromdan att jag hade glömt att köpa en och fick en discosilvrig paljettklänning men ingen frisör som fixade håret så... jag är orolig. o.o Kanske ska ta och sluta med det men... jag tror jag ska köpa en balklänning så fort jag har pengar. Den på bilden finns för övrigt någonstans i England... men vågar man köpa över nätet... hmm.... Suck. Detta leder ingenstans.


Anime Autumn 2009 !

Så... denna höst ser ut att bli suverän, både i shoujo och shounen hållet! Nu har den vart igång ett tag men ville få med alla serier jag skulle följa, har funderat på att följa Winter Sonata men tror jag marathonar den istället...

The Sacred Blacksmith

raawr!


Cecily Campbell är en riddare och tjänar sitt land med viljan i högsta hand. Även fast hon inte är helt värdelös så är hennes svärd gammalt och bryts itu när hon slåss mot en vandal. Hon blir räddad av ingen annan än Luke Ainsworth, en blacksmith. Cecily försöker övertala honom att smida ett svärd åt henne, men det är enklare sagt än gjort!

Okej, det enda störande är hennes boobs in metal armor, som de har fått in jättemånga skämt om i endast två avsnitt. Men... jag bryr mig inte! Helt otroligt! Så bra är denna anime, eller spännande. Akuma, hemliga kontrakt... påminner lite om Pandora Hearts men samtidigt inte. Jag gillar sånt här, riddare, magi och hidden romance. Denna kommer jag följa spänt varje vecka! :D

 

 

Kimi ni Todoke

 

Sawakos smeknamn är Sadako, ifrån "The Ring". Hon uppfattas som skrämmande och har inga vänner. Men sanningen är att Sawako är en blyg person och vill inget annat än att få vänner. Hon vill vara precis som Kazehaya, en öppen och älskvärd person. Trots deras olikheter så dras de till varandra och de blir vänner. Kommer Sawako äntligen få det skolliv hon har drömt om?

 

Höstens höjdpunkt by far. Mangan är helt otroligt charmig och animen har verkligen fångat det hela! Karaktärerna och deras röster är så underbart bra! Jag gillar hur Kazehayas beteende egentligen är så uppenbart, men inte för Sawako xD Undrar bara om det kommer bli en till säsong med tanke på att mangan ej är avslutad...


Tatakau Shisho - The Book of Bantorra

 

 

Hm.. jag har inte riktigt fått en uppfattning om handlingen är... Böcker i sten som när man tar på dem visas en historia. En häxa som dödades, människor som kallas för kött vill döda huvudpersonen med ridiculous big boobs. Och några osynliga människor. Den kan bara bli bättre. Och alla dessa backflashs med häxan är spännande, och sorgliga. Kan bli en höjdpunkt.

 

Miracle Train

 

Because I'm a station - best punch line ever


I Tokyo på Oedo-sen finns en sägen om att människor med problem kan kliva på Miracle Train och få hjälp med dem, utav 6 bishies!

 

Ehehehe, Eye Candy!! \o/ nothing else :3

 

 

Yumeiro Patissiere

Ichigo Amano har ingen talang överhuvudtaget tills hon en dag blir berömd för sitt utomordentliga smaksinne! Hon bestämmer sig då för att börja på St Marie skolan och ble en berömde Patissiere precis som sin mormor, men det är enklare sagt än gjort. Som tur är får hon hjälp utan en Sweet Spirit, en lite älva!

 

Öööh, jag hade inga som helst planer på att se denna men råkade göra det i alla fall. Trodde den skulle vara lite mjäkig men jag föll pladask för den O.o. Jag gillar sådana här "Tränar jag tillräckligt blir jag bäst!"- animes. Sedan är det hidden romance, hohoho~ :D

 

Fairy Tail

Summary not needed.

 

Suck, vilka förväntningar jag hade. 1:a avsnittet var inte alls dåligt, nej det lever upp till den vanliga shounenstandaraden. Plus att jag är en sucker för magier så kommer nog bara bli bättre... men...men... what have they done to my gerald ?!??!?! Efter sett hans i openingslåten satt jag bara där och grät under resten av avsnittet. Jag är fortfarande upprörd. varför. varför ?!

 

BIGGEST FAIL EVER

How he was supposed to looke like, just a little bit younger:

 

Fail. Anime för 8 år sedan är bättre än dagens. .___________________.

 

 

 


Marathon #4 Sisters of Wellber Season 2

roooooooooooooomance ¨¨ (>A<) ♥♥


Denna säsong börjar där den andra slutade. Tina och Rita har anlänt till Greedom och kriget är stoppat. Men Tina fortsätter sökandet efter sina föräldrars mördare och med henne har hon nu Jin och Galahad (gotta love his name). I denna säsong är det mer blod, romans och äventyr!

Så. Jag är besviken över denna, samtdigt då den var bra. men. Den gjorde inte som jag ville! Saker hände utan någon som helst anledning. Tina faller helt plötsligt för Galahad, utan någon som helst anledning. Det var ju uppenbart redan i första säsongen att Rita och Galahad skulle bli ett par, därför var jag lite förvånad när han hade en tjej, men hon dog ju so whatever. Så efter x antal blickar och missförstånd blir dem tillsammans. Sedan spoiler: så går han och dör! Hur kan dem göra detta mot mig?! Unbelievable! Alla dör! Men inte på ett bra eller episkt sätt, dem bara dör! Så jag är besviken. Detta ska föreställa en shoujo lovey-dovey anime. Inte death note main-characters die anime .__.

Så... Nej. Onödiga dödar utan episka scener vill jag inte ha. och sedan var det ganska enkelt att veta vad som skulle händ. och även denna gång så hade tvisten inte någon vidare tvist till sig.. fast den var bättre än den crazy ouji in the last season. Men... se bara första säsongen. Eller... Se Honey & Clover istället.

Sisters of Wellber season 2 -

Marathon #3 Sisters of Wellber

Don't mess with a naked lady.

Idag har jag spenderat söndagen med att tittat på denna serie, jag var i desperat behov av lite nya saker och tog en serie jag velat sett ett tag nu. Som tur var så svek den mig inte!

Den kvinnliga tjuven Tina ska sno en guldstatyett från slottet, men istället blir hon vittne till ett mordförsök! Det är ingen annan än prinsessan själv som hugger ner hennes fastmö! Tillsammans så flyr dem slottet och prinsessan förtäljer för Tina att hon måste fara till Greedom för att undvika krig med prinsens land. Utan att veta varför hon högg ned prinsen så erbjuder sig Tina att bli hennes livvakt, för hon har själv saker att göra i Greedom. Men deadlinen är 14 dagar, kommer de att hinna fram i tid?

En helt vanlig fantasy serier med lömska mördare, bountyhunters, riddare och prinsessor! Me like! Det var verkligen spännande dem första avsnitten men det trappades ned lite senare, som det brukar göra. Men serien var endast bara 13 avsnitt lång so whatever. Det var romance, hidden romance och massor med blod + lite galenskap. vad mer kan man begära? Mjo, jag ville ha lite mer fast galenskap, denna var lite väl lösbaserad det var väl det enda.

Inte super, inte heller dålig. Jag hoppas säsong 2 är lika bra :D

Sisters of Wellber -



Sophie Kinsella - Twenties Girl

Chick-lit drottningen har gjort det igen! På ett nytt och fascinerande sätt!



Lara lever det tuffa livet. Efter hennes bästa vän lämnade henne i sticket med deras företag blev hon dumpad av sin stora kärlek. Allt går bara nedför och kan bara inte bli sämre när Lara går på sin gammelfaster Saudies begravning. Men det blev sämre. Nu hemsöks hon nämligen av Sadies spöke som vill ha hjälp att hitta sitt gamla halsband! Hon bestämmer sig för att hjälpa Sadie och tillsammans börjar dem skattjakten som kommer förändra mer än dem någonsin skulle ha anat...

Kinsella slutar aldrig förvåna mig. När hon brukar skriva om Svenssonlivet så höjer hon nivån och skriver en spökhistoria, och vilken historia! Historian som vävs ihop galant förgylls av dess karaktärer. Med deras sprudlande energi så upplever man historian än snarare åskådar den. De underbara beskrivningarna av känslor, omgivningen gör att man skrattar högt eller ler ett stort leende. Det bästa med Kinsellas böcker är alltid att det är dem små sakerna som detyder något, saker man kommer ihåg men inte tänkte något vidare på när man läste det, precis som det är i riktiga livet. De små ögonblicken som förgyller ens tillvaro.

Detta är enligt mig Kinsellas bästa bok hittills. Hennes böcker gör en gladare och får en att uppskatta livet. En bok som måste finnas i allas bokälskares hyllor!

Twenties Girl -