Why thou exist

En blogg. Min blogg. När jag startade denna blogg för något år sedan så var det första jag tänkte på layouten. Jag vill ha en användarvänligdesign. Efter många koder och omgjorda stilmallar så fixade jag till sist en jag tyckte om. Sedan var det till inläggen. Vad är det jag vill skriva om egentligen? De där små ögonblicken som förgyller vardagen? Killen du tycker om tittar på dig, du snubblar offentligt, du kläcker ut dig något ofantligt fiffigt. De där ögonblicken som är perfekta men försvinner så enkelt. Eller är det min fritid jag vill skriva om? Sport, tv, manga och allt annat. Eller helt enkelt bara skriva det jag känner för. Ett litet allt i allo. För det är jag. Lite allt i allo. Tycker om att göra saker, tycker inte om att göra saker. En allt i allo - johanna. En allt i allo blogg. Exactly how I want it.

Sweden - the warm land ?


Hibari~ måste rita en ny bild av honom snart!!

5 dagar i Ungern. Ett fuktigt, kvavt land. Innebandyn var kul. Boendet kunde varit bättre. Att utforska staden hade jag ingen vidare lust med, lite synd att man missade slottet bara.

Sverige. Husbil. 3-0. 30 minuter senare, hemma 3-2. Sätter sig i soffan lagom till jublet, 3-3 är ett faktum. Vilken insats. Jag såg inte mycket men jag hörde på radion, och det var nästan värre. Tack Sverige.

Idag första dagen på sommarjobbet, vilket var helt okej. Aldrig jobbat med barn förut men det är en jättebra upplevelse. Hemma. Bara kollat på en massa Reborn! avsnitt. Snart kommer Spanner (hjärta). Jag börjar komma ikapp, men det innebär att snart så finns det inga fler att kolla på. Komattane~...

Transformers 2 = True love.

And then she left

weeeee~ here I come, taiyoooou :D


Ungern imorgon med innebandylaget. Jag borde nog se över min packning lite och fixa till de sista sakerna... (som jag just nu inte kommer ihåg vad det var D:) Jag är dock lite oroad över Transfromers premiären då jag bara har sett att den finns dubbad till ungerska 8ett språk jag tyvärr inte förstår) så jag får se om jag missar den... *sniffsniff* Har bara packat ned shorts så nu bannemej få det åtminstone bli soligt i Ungern! So, I see you in a week!

And then... it was over

R.I.P BCmanga


Först lade bcmanga ned, vilket jag inte direkt tog någon skada av eftersom jag har det fantastiska animecka, men nu... NU! Ska dem sluta sälja svensk manga! Dem kommer bara fortsätta med One Piece och naruto... men resten kommer kastas i soptunnan! Inget mer att ströva omkring på Bokia, letandet efter nya volymer man kan köpa, inget letandet efter en ny serie eller tänkande den ska jag köpa nästa gång. Nej. Nu ska allt vara på engelska. Så mina inköp får vänta tills jag åker till Stockholm, vilket inte händer för ofta. Detta är en sorglig midsommarafton. Tack för allt, Bonnier Carlsen, jag hoppas ni kommer tillbaka en dag...




Even though it's over... there is more!

Såhär i början på sommarlovet så gör jag saker man aldrig har tid med annars; städar rummet, ser på filmer och kollar igenom gamla saker. Nu har jag precis kollat färdigt på Sagan Om Ringen filmerna, gudomligt bra. Man ryser vid musiken och dem små, härliga ögonblicken. Men bäst av allt är manuset. man tror att dem ska säga en sak, så säger dem en helt annan, mycket bättre!! Efter sett dem så kom jag på en massa roliga videos jag kollade på i mina yngre dar, tyvärr hittade jag inte min favorit, men dessa är underbart roliga dem med! (dvs om ni har min humor...;))






Och vi får ju inte glömma Sagan om de Bannlysta, en äkta svensk klassiker! :')


Summerlovin'

Må det vara sommar, höst, vår eller vinter, att umgås med folk man tycker om är då trevligast när som helst. Fastän det så skadar det ju inte om solen glassar på lite, det är trots allt roligare utomhus än inomhus oavsett vem man umgås med (eller? *hehe*)



Bilden ska inte föreställa mig, men mina systrar tycker det så då får den väl
göra det. Men när jag ritade den så hade jag bara i åtanke ett lovey-dovey couple ;)


Sannas Miss, Saras Party och Johannas Fotbollsmatch

Rektorn håller ett tal. Han drar ännu ett dåligt fotbollsskämt medan han läser av raderna. Från fjärran börjar jag höra ett ljud... och snart inser jag att det inte kommer ifrån fjärran utan alldeles bredvid mig! Jag ser hur Sanna river och sliter i sin väska med hon leter febrilt efter sin mobil som ljuder allt högre och högre inne i aulan! Rektorn dissar nu sitt tal lite och börjar tala om ungdomar och mobiltelefoner. Men jag hör inte det så mycket. Jag hör bara mitt kvävda skratt.

Avslutning igår. Trevligt. Fest hemma hos Johan och Sara senare. Ännu trevligare. Finns inte så mycket att säga, jag hade det helt grajto bara! :) Sedan när jag kom hem så gick jag in och borstade tänderna då jag hörde ett konstigt ljud... (detta var då fyra på morgonen, cirkus) Jag gick in i Malins rum och DUNDUNDUN! Jag ser Blacky på fönsterbrädet! Fort som attsingen så springer han ned under sängen och jag dyker efter honom men missar med en hårsmån! Sedan när jag försöker locka ut honom så gör han en fuling och glider runt bakom mig och ut i vardagsrummet. Och där jagade katten honom. Och han sprang runt, han var så glad och lycklig lilla Blacky. Men jag lyckades fånga honom till sist! sedan runt halv fem gick jag och lade mig!

Sedan så gick jag upp 8 och hade fotbollsmatch 11! :D Gick förvånansvärt bra efter bara sovit i 3,5h (gjorde dock bara 1 pinsam sak men en bra räddning på frisparken och lite utrusningar hörodär)! Lite osis att vi losade med 1-0 bara...


The evülness

And what should I do after school today?

Sista dagen i skolan idag. Maffigt. Men känns inte riktigt som sommarlov pågrund utav saknaden av värme. Lite tråkigt, men detta innebär att jag inte behöver få några skuldkänslor när jag sitter vid datorn!! Klockan är snart tolv, borde sussa, men fortsätta läsa lite på boken "City of Masks". Idag var en verkligen bra dag. Han se 12 avsnitt av Chrome Shelled Regios  , yeah. Nu är man äntligen ifatt, kanske bara 2 avsnitt kvar också o.o Men måste kämpa igenom alla Bleach avsnitt, är bara på 83 D;


Blood, Blood, Blooood! :D

And I shall tell you a dream, a dream of polar bears

"Vi körde på vägen. Vår destination var ett mysterium. Jag blickade ut över fönstret och såg det glittrande havet och betraktade dess skönhet. Helt plötsligt, i havets mitt så sjunker vattnet ned, en enorm vattenvirvel bildas. Jag ser hur de stora fartygena skenar iväg och nu kunde jag inte hålla mig längre.
"Pappa! Vart är vi på väg?!" frågar jag pappa och ser hur han kollar på mig i spegeln.
"Vi ska till Nya Zeeland!" svarade han glatt. Det svaret överrumplade mig rejält. Vi hade just bilat till Nya Zeeland. Wow. Men...
"Pappa! Du kunde ju ha sagt något så kunde jag ju ha ringt till Jess!" Helt bestört över detta tänker jag hur jag ska få tag på Jess' telefonnummer medan pappa parkerar bilen vid en strand och jag springer fram till telefonautomaterna. Jag står där och funderar en stund, och kommer på att jag inte har kommit på hur jag ska få reda på hennes nummer. Jag tittar på backen vi precis hade bestigit och till min förfäran så såg jag isbjörnar springa emot mig! Alla andra hade redan flytt undan och var i säkerhet, jag var ensam kvar. Snabbt som sjuttsingen så besteg jag isberget bakom mig och gömde mig i en skärva i isen och hoppades att de inte skulle se mig. Jag kikade upp och såg hur de störtade fram mot klippan och hoppade ut och förvandlades till isblå hästar som flög utöver horisonten. Fortfarande lite bestört över pappa inte hade berättat att vi skulle till Nya Zeeland så klättrade jag ned igen. Jag landade dovt på den varma sanden och såg framför mig ett par surfingkillar, blondt, lockigt hår, identiska med Logan i Baywatch. Jag kunde oroa mig över Jess senare tänkte jag och gick fram till dem...
"

Och där slutade min dröm! Jag undrar om detta är mitt undermedvetna som säger att jag måste svara på Jess' mejl? Bäst att göra det snart då!

And I felt true happiness as I walked in to God's gift to Mankind

Stockholm. Ett ord. Så mycket mera, men egentligen bara en sak. Sf-bokhandeln. Guds gåva till mänskligheten som jag så brukar kalla det. Tänk att jobba där, vilka otroligt underbara dagar man skulle ha. Liksom, the ultimate bookstore of them all! En dröm. Men man ska alltid sikta högre. I USA. Tokypop-branschen. Kanske sitter jag där en dag?

Annars hade jag det väldigt trevligt i Stockholm med Animecka-gänget. Konvent är kul. Men det kostar pengar, jag får se om det blir Närcon i sommar!! Men wikipedia tävlingen verkar ju så oerhört skoj! Suck, jag får se vad som blir av sommaren. Sista sommarlovet, maffigt. Nu blire Hell's Kitchen. Lite skönt sisådär efter löpning i skolan och bara löpning på fotbollsträningen. Men det är skönt att löpa det med. i love life. !!! mina systrar chinchillor är för söta. the cuteness is killing me!

gsgs
Mina fem nya mangor jag köpte på Sf! :) Jag blir så glad av att bara kolla på dem :')

And she asks why, whyyy !

Idag vare plugg heeela dagen! Gick upp kvart i nio, drog sisådär tjugo över till Sannisen och vi kirrade Historian. Blev grymt bra!!! Första gången jag besökte Sannas hus också, it was very exotic!! Nu måste jag bara plugga in historian... *sighs*.

Senare så hade jag match, i extrem kyla. Det var inte mysigt. Och mitt sår i munnen har precis försvunnit och då får jag ett nytt! WHY! WHY?! Svullen läpp igen, yesh~ Aja, det gick väl helt okej i mål, blev ganska slut. Det tär på psyket att vara extrem koncentrerad i 90 minuter. Typ, mer koncentrerad än när man skriver engelska nationella!! Usch, jag tappade känseln i foten också, haha. Men jag måste träna på min spänst, tränatränaträna! Skärpning Johanna! Jag hatar att släppa in mål, så bli bättre då! GAH! *Takes a breath breath* Okej. Vi losade med 7-0 för er som undrar. I första halvleken så var vi över på deras halva i typ, hm, 1 minut, max. Så jag hade och stå i. Men alla kämpade och det var kul att stå i. I love my goalie position (L).

Jag hade några djupa funderingar också om varför man aldrig gör det man vet man ska göra. varför springer jag inte ut när jag vet att jag ska göra det och tar bollen? Varför lyder inte mina ben kommandona jag ger dem? Varför kastar man sig inte över en snygg kille när man ser han gå på stan och antingen ser om han diggar det, om inte, then RUN. Liksom, varför gör man inte det för?

And she never saw him again

Jag har ett stort problem. Den 22 juni åker jag till Ungern. Den 24 juni är det premiär på Transformers 2: Revenge of the fallen. Den 26 juni åker jag hem. Några dagar senare så går mitt pass ut. Man kan ju tycka detta vore värsta turen så jag slipper punga ut pengar till ett nytt pass, men märkte ni datumet på premiären på transformers? När vi var i Berlin så kom Mr. Zac Efron förbi och promotade sin nya film, det är precis lika stor chans att Shia gör detsamma. Med undantaget att jag träffar på honom. Och kanske vill stanna kvar lite längre. Eller han kanske till och med bjuder med mig till sitt hem i USA. Vad säger jag då? Nej mitt pass går ut om några dagar... Låter som värsta feta lögnen. Uhuhu!! What to do what to do?

And then there was chocolate

"I want some Johanna"
"Well, you aren't getting anything." ... Min syster vill ha min choklad som jag fick av farmor idag. Söta farmor. Vi kollade på tennis, jag gillar tennis, man får lust att åka och kolla på en tennismatch varje gång man ser på det. Dödligt farligt för min plånbok. Men jag har inga större planer på att åka till båstad (kanske blir någon spontanresa dit). Nej, vad jag vill göra nu är att städa mitt rum! Jag har ett grymt sug att göra det, det är lite weird, jag får alltid lust att göra det efter jag har köpt böcker. Men mina bokhyllor börjar bli fulla, det har typ bara gått ett halvår sen jag köpte de två nya. This isn' looking so good. But hey, if they're full, it means that I have lots and lots of books to read! :D

Läser just nu Trollkarlens Trast by Martin Davies. inte mycket kvar på den boken!