And she said it was always True.

Jag undrr varför man minns vissa saker. varje år den första snön kommer så kommer jag ihåg i ettan då jag och Therése byggde värsta coola borgen och vi ville inte att den skulle försvinna så vi hällde en massa vatten på den så den skulle frysa till is. Men det gjorde den inte. Och sedan fick vi skäll för man fick inte ha sina muggar ute. Vi var styggfa barn som hade våra muggar utomhus. Jaa... Det är alltid lika kul när jag tänker tillbaka på det. Men det minns jag, varje år vid första snön, och jag undrar varför. Men jag ler lite varje gång åt minnet och glädjs över min barndom.

Nu sitter jag här, snart halv fyra på morgonen, och jag borde gå in i duschen. Men jag orkar inte. Jag är hungrig, törstig och vill göra roliga saker. Allt detta vilket man inte borde känna vid halv fyra på morgonen. Särskilt inte om man gick och la sig typ halv sju dagen innan... Dåligt av mig.

Bloggen tog en paus. Det blev sjukt mycket i skolan, jag hade inte tid. Jag började tagga inför min Kanada resa. Gick o lade mig sent varje dag då jag antingen pratade med Shannon eller kollade upp saker man kunde göra i Kanada. Vissa saker gjorde vi, andra inte. Men kul var det. Jag älskar att resa, med vänner eller själv. Vissa tycker att det borde vara nervöst att åka själv så långt, men jag är van. Alltid lika spännande vilka filmer som kommer på planet, vad det är för mat och vad man får för grannar!! Mmm, flygresor. Kanada var awesome. Jag saknar mina bästa vänner. För mycket.

Jag bara babblar känner jag nu. Men jag vill inte gå in i duschen... But I shall... Next time I shall post something more funny, oh yeas. :D