Come, take my hand and dance with me.

Jag vill shaka loss. Få ur mig vinterdepression, stå på bordet, anfalla folk bakifrån, gå hem barfota för jag har så ont i fötterna. Men jag har inte tid med sådant! Inte heller någon att gå ut med här hemma. Sedan så är det dyrt. jag vill träffa Shannon, Jess och Jori igen... Kvällen i Jasper var nog den roligaste utekväll någonsing... öh, föroutom vissa missöden där ikvällen. Men hur kul är det inte när man letat efter en person i en halvtimme kommer gåendes mitt i gatan bredvid en helt plötsligt med en kundvagn? Kul kväll. Jag är trött, sov jättedåligt. Ska jobba över tio timmar idag. Men YEAH! Taggad. Mycket jobb idag innebär lite jobb imorgon. Logiskt? Nä. Hihi. Jag dricker persikayoghurt. Jag är glad. Jag är kär. Hihihihi. Jag är också trött. Lite flummig. ♥

Jumping on Cotton Candy

Jag är trött. Men det är okej. Datron är okej, måste bara fixa skrivaren. Jag sade nej. Det kändes bra. Civilization är jättekul. Önskar jag var ledig hela helgen så jag bara kunde spela,spelaspelaspelaspela.... Vill spela nu, men är trött så ska krypa ned med min bok så jag kanske kan läsa ut den och skriva en recension om den sen... Ja. Nu struntar jag i resten av det jag skulle skriva och går o lägger mig.

Marabou Sensation Caramelized Almonds & Sea Salt

Choklad och salt? Låter onekligen konstigt. Men funkar det? Faktiskt, riktigt god!

En halvdöd Johanna åt denna medan hon och Joel (okej, mest hon) spelade Alundra. Så mitt smaksinne var inte på topp. Det var sämre än vanligt. Jag vill inte äta något egentligen, men jag fortsatte äta i alla fall. Den söta blandningen av den salta smälter samma så bra och den krispiga mandeln toppar verkligen allt! Chokladen är yumm yumm och jag vill äta den nu när jag är frisk... Det var verkligen udda med havssaltet. Men det var så konstigt och främmande med choklad att det blev alldeles utsökt!

Pris: 22 kronor
Marabou Sensation Caramelized Almonds & Sea Salt - 

Marabou Sensation - Yoghurt and Raspberry


Vill ni gå ned i vikt? Ät denna och spy. Något mer finns inte att säga. Fail på hög nivå.

Pris: 22 kronor
Marabou Sensation Yoghurt and Raspberry - 

Marabou - Non Stop

Non Stop i Choklad... MMM... Tänker på dem här chokladbitarna som Karamellkungen hade som var suupergoda. Så hur skulle denna kunna misslyckas. Man undrar ju, jag undrar fortfarande.

Marabou Non Stop. Inte särskilt god alls. Riktig besvikelse. Särskilt efter jag hade blivit bjuden på den så kunde man ju hoppas att de varit hyffsat god i alla fall. Förstår inte vad som hände. Använde dem fel Non Stop? Använde dem fel choklad? För någonting är ju fel! Det stör mig. Non Stopen blandar sig inte alls bra med den vanliga chokladen och den blir bara konstig. Jag vill att denna ska vara god. men det är den inte. Gör om. Gör rätt!

Pris: 20 kronor

Non Stop

Fazer - Cashew


Igår så blev det en Karl Fazer! Marabou börjar ta slut. Jag har inte skrivit dem här, men gör väl det nu när jag har tid men egentligen inte har. Hehe. Kommit på att jag kanske ska skriva om priserna också, så börjar med det idag!

Cashew nötter och choklad! Hur gott låter inte det?! Mycket. Var det gott? Ganska. Den var ganska stark av någon anledning, jag vet inte om chokladen var mörk eller något men den hade lite konstig eftersmak. Nötterna smälte dock in väldigt bra med chokladen så detta är definitivt något jag kan äta igen, och rekommendera om man tycker om choklad med lite mer smak!

Pris: 22 kronor
Fazer Cashew

Over and over, again and again. No end, just the horizon.

I somras låg jag på en filt. Läste min bok. Jag satt på en stock och såg utöver havet. Läste min bok. Jag låg på stranden då vågorna smög sig allt närmare. Läste min bok. En varm sommardag under äppelträdet så satt jag medan hundarna sprang omkring och lekte. Läste min bok. På ett litet väntrum på Chicago O'Hares flygplats så satt jag utan nummer till min flygplats. Läste min bok. I ett litet tält i vildmarken så låg jag och frös. Läste min bok. I sommar blev det oändligt många böcker. Från ett bibliotek, från en bokaffär, från en loppis, från Sverige, från Kanada. Jag älskar böcker. Jag har saknat mina böcker. Men nu kommer jag få lite mer tid till dem hoppas jag då jag bara har en massa kortispass på jobbet. Och imorgon. Julafton igen. Bokrea. Längtar.

I wish you would think of me as much as you think about yourself

MMMMMMMMMMM en massa dagar utan sömn att se framemot (och se bakemot, sov en härliga 4timmar inatt, MMMM). Ska väl försöka sova tidigt imorgon och på lördag. Kan ju inte vara ett vandrande lik för alltid. Gick ganska bra på träningen idag med White Flash, tror jag satsar på honom på lördag. Ska väl glida ur träningskläderna, dricka min persikoyoghurt och ta ett glas apelsinjuice :)


Upside down

Jag skulle städa idag men min mage mår inte riktigt som jag vill att den ska må. Men jag ska ta en cykeltur och hoppas den mår bättre av lite frisk luft. Jag hittade lite mangabooks jag vill köpa, 18st för 550kr men sen + frakt kanske det blir 800... sen måste jag köpa resterande volymer och då blire 800 till... Och jag köpte två nya serier häromdagen.. grr. decisions decisions. Har lite ångest för jobbet inatt också. Måste fundera över det också. Just nu så mår jag inte bra av det. Det låser mig för mycket. Suck. Jag hoppas våren för med sig lösningarna till mina problem.


Marabou Macademia Honey


 

Sensation! Senaste tillskottet, tror jag. letade efter bilder och hittade någon annan mumsig tofee eller något... Blir att söka efter nästa gång! Men Macademia Honey! Vad fasiken är macademia? En nöt tydligen. En god nöt? Inte särskilt. Honungen, var fanns den? Kanske i nöten, ingen aning, smakade den gjorde jag i alla fall inte! Det var inte det att den inte var god.. men... det var inget speciellt med den. En godare variant av mjölkchoklad!

Marabou Sensation Macademia Honey -

 


Valentine rises once again.

Snart är det alla hjärtans dag. Mina tankar dras onekligen till Cassandra Clares Valentine. Hur Valentine egentligen är ett sådant bra passande skurknamn, när man normalt kopplar ihop det till något positivt, kärlek, men hon vänder på det helt. Det för mig vidare till City of Fallen Angels som kommer ut om MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER. O M G. Och film på G. Bokrea snart. Det är mycket jag ska hypa nu. Börjar bli lite jobbigt. Men blev nedtagen på jorden idag. Börjar få lite ångest. Hm.

Alla hjärtans dag. Har snart kirrat färdigt allt. hohoho~ Det var jobbigt. Men kul. Jag gillar att spendera pengar har jag märkt.. :< Fast mest på andra, så det är okej~

Nu hade jag tänkt att göra något. Vi får se vad som händer med den planen!



soon, the end is near.

Det går inte o blogga från min mobil. Sad. Sad in many ways.



Defeated by the mountain.

Borde må sämre än vad jag gör. Vaknade fem, gav upp klockan halv sju, åt lite frukost och gick o la mig igen klockan sju. Gav upp halv åtta spelade angry birds och somnade äntligen om runt åtta! Förstår inte, jag brukar ha så enkelt för att sova... Men sedan så drömde jag en heeeeeeeeeeel massa konstiga drömmar inatt... Weird. Men, jag mår bra för det! För nu ska jag strax kila iväg till jobbet, sedan ska jag äntligen få städa min garderob efter Ikea idag! :D hinner nog fortsätta lite på rummet också... Undrar om jag ska köpa den där klänningen också.. Hmm.. Jag vet fortfarande inte vilken jag ska ha på mig nästa vecka... Gör jag det bättre genom att köpa en till att välja bland? :D


Ny Kategori! Test subject nr.1 : Dukat!

Jag vet inte när, eller varför (men misstänker det är så vi kan köpa choklad utan att känna sig skuldmedvetna, så känner i alla fall jag...) så började jag och Joel testa en chokladkaka varje gång vi ses. Det är kul, för vanligtvist så tar man ju alltid någon av sina favoriter och inte försöker testa något nytt. Så denna nya kategori, Tastyness, kommer väl mest handla om chokladen vi äter men kanske även om andra saker som typ... McDonalds hamburgare! Den första chokladen vi testade var en av mina favoriter (men Joel hade inte testat den så det var okej!), Dukat!

 

Dukaten är en delikatess för sig. Den krämiga nougaten som smälter i munnen och sprider chokladsmaken i, tanken på det gör mig väldigt ledsen att jag inte har någon här just hos mig nu... Tyvärr så är Dukaten en doldis och inte många känner till den. Nougaten är perfekt, lagom krämig, lagom hård. Funkar både bra om den legat i kylskåpet eller legat framme ett tag.

 

Dukat, without questions -