Sophie Kinsella - Twenties Girl

Chick-lit drottningen har gjort det igen! På ett nytt och fascinerande sätt!



Lara lever det tuffa livet. Efter hennes bästa vän lämnade henne i sticket med deras företag blev hon dumpad av sin stora kärlek. Allt går bara nedför och kan bara inte bli sämre när Lara går på sin gammelfaster Saudies begravning. Men det blev sämre. Nu hemsöks hon nämligen av Sadies spöke som vill ha hjälp att hitta sitt gamla halsband! Hon bestämmer sig för att hjälpa Sadie och tillsammans börjar dem skattjakten som kommer förändra mer än dem någonsin skulle ha anat...

Kinsella slutar aldrig förvåna mig. När hon brukar skriva om Svenssonlivet så höjer hon nivån och skriver en spökhistoria, och vilken historia! Historian som vävs ihop galant förgylls av dess karaktärer. Med deras sprudlande energi så upplever man historian än snarare åskådar den. De underbara beskrivningarna av känslor, omgivningen gör att man skrattar högt eller ler ett stort leende. Det bästa med Kinsellas böcker är alltid att det är dem små sakerna som detyder något, saker man kommer ihåg men inte tänkte något vidare på när man läste det, precis som det är i riktiga livet. De små ögonblicken som förgyller ens tillvaro.

Detta är enligt mig Kinsellas bästa bok hittills. Hennes böcker gör en gladare och får en att uppskatta livet. En bok som måste finnas i allas bokälskares hyllor!

Twenties Girl -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback