The Karate Kid

 

Familjen Parker ska börja om på nytt i Kina. För den 12-årige Dre Parker blir det allt lättare sagt än gjort. Han kan inte någon kinesiska och under den första dagen så hamnar han i bråk. För att kunna försvara sig mot sina mobbare och få flickan han inte kan hålla sina ögon borta ifrån så börjar han lära sig Kung Fu, dess ädla konst och om att slåss inte allitd handlar om att vinna.

 

Storyn var inget speciellt, jag förstår inte hur den kunde bli till över 2 timmar! Kändes som evigheter! Och det var så många brister, först så har han sin uniform på sin första skoldagen men blir då tillsagd att man bara har den vid speciella tillfällen. Sedan vid dem speciella tillfällena så har han den inte på sig, wtf?! Grymt störande. Varför åkte dem till Kina i första stället, hans pappa dog och så flyttar man till Kina bara sådär? Lite väl drastiskt beslut. Sedan vad var det för skola han gick på egentligen? Vissa verkade vara rika, andra helt normala. Den bara fanns där, helt randomly.

 

Skådespeleriet var väl varken fantastiskt eller mähäigt. Gillade att se Jackie Chan som tyst, vis kinesisk man, lite ovanligt! Dem andra karaktärerna hade det inte spelat någon roll vem som hade haft dem, karaktärerna hade inget särskilt speciellt djup eller drag. De var bara där för att finnas till för storyn.

 

En rulle man kan plöja sig igenom, men jag ser nog hellre orginalet flera gånger än ser denna igen.

 

Karate Kid -


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback