Iron Man 2 !

Vad är bättre än en supercool superhjälte? Jo, en DÖENDE superhjälte. Och vad är bättre än en döende superhjälte? En döende superhjälte SECRETLY IN LOVE. Ni hör redan här att Iron Man 2 är allt man behöver ha av en film. men ack, ändå så har den så mycket mer!

Photobucket

Tony Stark har erkänt att vara Amerikas nya superhjälte Iron Man. Publiken tror att han har allt, men så är inte fallet. Hans inbyggda batteri håller på att förgiftar honom, hittar han inget nytt som kan ersätta hans batteri så kommer han dö av strålning. Om inte det vore problem nog så är en ryss lite sur på Stark och kommer och härjar lite. Och alla verkar vara irriterande på våran älskade Iron Man, till och med hans egen sekreterare Ms Potts. What will you do Mr. Iron Man?

Ettan och tvåan är ganska annorlunda filmer. Den första är introduktionsfilmen, dem är alltid enkla, det är tiden efter som är svår att få att stämma, men Iron Man 2 gör det galant! Istället för att Robert Downey Jr lever livet som Iron Man så är det faktiskt Iron Man som snabbar på hans dödsdom. En hjälte i nöd, men ändå för stolt för att säga det, helt underbart att se. Framför allt så bra framför av Downey Jr!

Det som filmen brister i är dock handlingen, Mr Rourke är utsökt i sin roll som hämndlsyten ryss, men han får alldeles för lite plats och det är för mycket som sker på sidan av för att filmen ska bli enkel att hänga med. Shield dyker upp och Jackson officiellt som Nick Fury. Avengers presenteras för första gången (om man undantar då Downey är med i Hulken, men jag tror att tidsmässigt i Marveluniversumet så utspelar den sig egentligen efter denna) och peppen växer. Men, back to the Iron Guy!

Filmen är njutbar, lite hackig, brist på handling men med utsökta skådespelare och byggstenen till något större. Paltrow och Downey Jr scener är allid lika underhållande och man är bara glad av att se dem tillsammans på skärmen. Scenen efter eftertexterna också. Mmmmyaaah. <3

Iron Man 2 -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback